21 april verschijnt ‘Uitstap’

Binnenkort is het zover: mijn eerste, echte boek verschijnt! Ik noem hem ‘Uitstap’, roepnaam novelle. Het proces van schaven en lezen en toch weer schaven is afgerond. De drukker zet zijn drukpersen aan en van lieverlee vormt zich aan het eind van de keten een net bundeltje papier en dat noem ik dan liefkozend mijn debuut.

Wanneer vind ik dat ik ben geslaagd als debuterend schrijver? Als ik uiteindelijk een echt boek op een plank heb liggen in een echte boekwinkel. Waar dan een mij onbekend iemand binnenstapt en met mijn schrijfsel onder de arm naar huis vertrekt. Om zich dan te verliezen in een verhaal en wereldje dat ik heb verzonnen.

Dat moment is nu nabij. 21 april aanstaande is ‘Uitstap’ verkrijgbaar bij een selectie boekhandels en natuurlijk online. Kijk op de bestelpagina voor een overzicht van winkels die ‘Uitstap’ in hun assortiment hebben opgenomen.

Tonny