Lezers


Je wordt van harte uitgenodigd om een reactie achter te laten over ‘Uitstap’. Op- en aanmerkingen, kritische noten, een compliment, ze worden alle verwelkomd en gewaardeerd.

 

39 reacties op “Lezers

 1. Proficiat Tonny
  Ik heb je boek dadelijk uitgelezen ! Je hebt een rijke woordenschat .
  Het was spannend van begin tot einde . Ik kijk uit naar je tweede boek .
  Giovanni en Marleen

 2. Beste Tonny,

  Heb jou boek in één keer uitgelezen.

  Het is leuk om te lezen en op te merken dat de hoofdpersoon dure woorden en moeilijke zinnen gebruikt, terwijl de 2de lijn in het hedendaags zijn.

  Tijdens het lezen van ‘Uitstap’ heb ik zowel gelachen als gedacht waar het heen ging. Uiteindelijk met een brok in mijn keel het boek uitgelezen en gesloten.
  Het is een bijzonder boek met flashbacks naar het verleden, zodat je uiteindelijk begrijpt welke weg of ‘Uitstap’ er bedoeld wordt.

  Tonny bedankt voor deze novelle.
  Gr. Gert-Jan

 3. Ik heb het “in één adem” uitgelezen. ik vond het een verrassend boek met een leuke wending, die ik niet had zien aankomen. Ik zou zeggen”vooral doorgaan”!

 4. Het was een leuk boekje om te lezen. Alleen het einde was niet zo verrassend als bijvoorbeeld dat van The Sixth sense.

 5. Wat een goed boek! Spanning, humor, het zit er allemaal in. Ik wacht met ongeduld op je volgende boek, Tonny. En dank voor je inscriptie.

 6. Een heerlijk boekje om snel door heen te lezen. Het houdt je gevangen in de zoektocht van de hoofdpersoon. Tonny brengt je met regelmaat van je stuk en laat je telkens gissen naar wat er nu echt aan de hand is. Kortom een boek waar je zelf ook een rol in speelt. Bedenk je eigen slot anders blijf je onbevredigd en in verwarring achter.

 7. Weer heb ik het verhaal in een ruk uitgelezen. Het is boeiend, sfeervol, zit vol diepere gedachten, die ik nog niet helemaal heb doorgrond, maar bij een volgende lezing gaat dat steeds meer lukken.

 8. Een klein boekje met een mooi verhaal. Her en der nog een stroeve zin, maar op veel momenten weet Tonny de gedachten van de hoofdpersoon prachtig te verwoorden.

  Door de gekozen opbouw werkt het boek slim naar het toch nog onverwachte einde toe, waarin de werkelijkheid in het midden gelaten wordt. Zo blijft er lekker nog wat te denken over.

  Meneer van Wijhe, dit is een waardig debuut.

 9. Het boek leest vlot en gemakkelijk door en boeit ruim genoeg om door te willen blijven lezen.
  Dat he’j mooi doan, kearl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *