Nu echt schrijver

Een jaar geleden heb ik mezelf tot doel gesteld om binnen een jaar een boek geschreven, gedrukt en in de winkels te hebben. Gisteren is dit me gelukt! Eén week voor het verstrijken van het jaar weliswaar, maar toch. Ook de maanlanding werd indertijd maar net binnen het gestelde decennium gered, en daarover  hoor je nu ook niemand meer ☺

Vergelijk ik de publicatie van ‘Uitstap’ nu met de maanlanding? Een beetje. Voor mezelf is het een groots moment geweest. De wetenschap dat er nu mij onbekende mensen zijn die iets gekocht hebben en zijn gaan lezen, wat eerder alleen in mijn hoofd bestond.

De boekpresentatie was drukbezocht en de boeken hebben in groten getale de weg naar de kassa gevonden. De boekhandelaar was dermate onder de indruk, dat hij de voorraad voor op de plank de komende week besloot te verdubbelen!

Ga langs de bestelpagina op deze site om nog een echte eerste druk te kopen, want wellicht ga ik op naar de tweede druk!

Uitreiking 'Uitstap' aan wethouder van cultuur Derk Reneman
Uitreiking ‘Uitstap’ aan wethouder van cultuur Derk Reneman